Nexe Grupa:    Hrvatska    Srbija    Bosna i Hercegovina        HR   EN

Naslovnica

Proizvodi i usluge

Odnosi s javnošću

Investitori

Ljudski resursi

Održivi razvoj

Kontakti

Katalozi ponude

Odaberite grupu proizvoda

Odaberite katalog
Download kataloga

Zašto raditi u Nexe grupi?

Nexe Grupa je organizacija koja teži stalnom usavršavanju i napretku. Ciljevi kojima se u Nexe Grupi rukovodimo su rast organizacije kroz strateški fokus, poduzetničko ponašanje i inovativnost, vođenje inspirirano vizijom, operativna izvrsnost te građenje odnosa kroz njegovanje osjećaja pripadnosti, usmjerenost na stranke i višekulturnost.
 
Sustav vrijednosti koji nas vodi u Nexe Grupi su prije svega stručnost i profesionalnost. Razvijamo otvorenu komunikaciju i kvalitetan feedback te brinemo o svojim zaposlenicima.
 
Otvoreni smo za suradnju sa stručnjacima različitih profila, ambicioznim i predanim ljudima visokog kreativnog i razvojnog potencijala te mladima koji tek ulaze u svijet rada.
 
Nastojimo osigurati poticajnu klimu za profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika, suradnju i timski rad te razvijati prepoznatljivu organizacijsku kulturu. Istovremeno smo svjesni važnosti društveno odgovornog odnosa prema neposrednoj i široj društvenoj zajednici.
 
Nexe Grupa je prostor u kojem zaposlenici mogu ostvarivati svoje osobne potencijale kroz raznovrsne timske i individualne zadatke i projekte te surađivati s ljudima različitih profila i profesionalnih iskustava. Nudimo vam rad u dinamičnom i ugodnom okruženju, mnogo poslovnih izazova te mogućnost stalnog stručnog usavršavanja.
 
Pružanjem prilike za odrađivanje pripravničkog staža, dajemo mogućnost stjecanja iskustva i primjene teorijskog znanja u praksi. Tijekom jednogodišnjeg radnog iskustva naši se pripravnici imaju priliku osposobiti za samostalan rad u sektorima potpore i poslovnih funkcija, u proizvodnji i održavanju te prodaji.
 
Nakon odrađenog pripravničkog staža pripravnicima koji su tijekom istog pokazali uspjeh i predanost u poslu, pruža se prilika za nastavkom rada u našoj organizaciji, prema njihovim profesionalnim interesima i željama te našim potrebama.