Nexe Grupa:    Hrvatska    Srbija    Bosna i Hercegovina        HR   EN

Naslovnica

Proizvodi i usluge

Odnosi s javnošću

Investitori

Ljudski resursi

Održivi razvoj

Kontakti

Katalozi ponude

Odaberite grupu proizvoda

Odaberite katalog
Download kataloga

Lokalna zajednica

Program komunikacije s lokalnom zajednicom provodi se kontinuirano već dugi niz godina. Cilj je ovog Programa radom s djecom u vrtićima, osnovnim i srednjim školama kroz edukativne radionice i učeničke projekte, manifestacijom Dan otvorenih vrata te sponzorstvom za održavanje statusa međunarodne eko škole, približiti našoj lokalnoj zajednici poslovanje Našicecementa d.d. na pristupačan način.
 

Radovi s vrtićima
 
Suradnja s vrtićima podrazumijeva organiziranje edukativnih radionica gdje se djeci na pristupačan način objašnjava upotreba cementa i zaštita okoliša. Program se zaključuje natječajem najboljih radova u kategorijama za grupni i pojedinačni rad.

Radovi s osnovnim i srednjim školama


Suradnja s osnovnim i srednjim školama ostvaruje se kroz organiziranje edukativnih radionica, posjete tvornici te stručna predavanja i radove na projektima na teme vezane uz zaštitu okoliša i proizvodnju cementa.


Otvorena vrata
 
Dan otvorenih vrata je dan kada se vrata tvornice otvaraju članovima lokalne zajednice i ostalim zainteresiranim stranama. Posjetiteljima se prezentira proizvodnja i primjena cementa kroz gledanje filma, obilazak postrojenja pod stručnim vodstvom te predstavljaju projekti lokalne zajednice koji se ostvaruju uz pomoć Našicecementa d.d.